ART & TECHNOLOGY Bacheloruddannelse, Aalborg Universitet SWAN | Teater Nordkraft 6. semester, maj 2016
SWAN var en eksperimenterende ballet, som blev afholdt på Teater Nordkraft, Aalborg, den 20. og 21. maj 2016. SWAN er historien om en pige, der føler sig presset af samfundets skønhedidealer og forventninger til "det perfekte liv". Pigen søger accept, men vælger til sidst at gøre sig fri. Forestillingen varede 15 minutter, hvor ballerina, Karoline Bendtsen, dansede solo, mens hun delte scenen med publikum.
Publikum kunne frit bevæge sig rundt på scenen undervejs i forestillingen. Scenografien bestod af projekterede film og et TV med forskellige videoklip, som sammen med skiftende scenelys og musik skabte et immersivt rum, som publikum kunne udforske. Projektet blev lavet i samarbejde med Grith Sandberg og støttet af KulturKanten.
BIRDSinterACTION | Teater Nordkraft 5. semester, december 2015
BIRDSinterACTION var en interaktion danseforestilling, som blev opført på Teater Nordkraft den 4. og 5. december 2015. Forestillingen var en produktion af Dansefyrtårn Nord i samarbejde med studerende fra Art & Technology. Projektet blev støttet af KulturKanten.
UNIVERS | CREATE, Aalborg 4. semester, maj 2015
UNIVERS var en interaktiv lyd- og lysinstallation, som blev udstillet på CREATE under Art & Technologys forårsudstilling 2015. Installationen bestod af 50 kasser lavet af plastikrør og betrukket med husholdningsfilm. Disse kasser indeholdt lys. Kasserne dannede sammen et rum, som besøgende kunne gå ind i. Herinde var et bord med knapper placeret. Udenfor "rummet" stod der en mikrofon. Når besøgende talte i mikrofonen, ville kasserne lyse op - jo højere en lyd, des mere lyste kasserne. Knapperne lavede også lyde, som besøgende kunne lege med. Kasserne reagerede også på disse lyde. Dele af installationen blev brugt som scenografi til Riberprisen. UNIVERS blev lavet i samarbejde med Grith Sandberg. CREATivE PATTERNS | CREATE, Aalborg

x

3. semester, december 2014
CREATivE PATTERNS var en interaktiv installation, som blev udstillet på CREATE under Art & Technologys vinterudstilling 2014. Projektet havde til formål at undersøge menneskelige bevægelsesmønstre, hvor fokuset var på at skabe en kunstnerisk visualisering af videodata. Mens besøgende udforskede udstillingen, blev deres bevægelser fanget af et webcam, som var forbundet med en computer. På computeren oversatte et program videodata til farverige mønstre, som blev projekteret på en udendørs væg på CREATE. CREATivE PATTERNS blev lavet i samarbejde med Alf Andersen, Frederik Gøeg Bygholm, Grith Sandberg, and Nikolaj Andersson.
[ART]BEAT | Platform 4, Aalborg 2. semester, maj 2014
[ART]BEAT var en interaktiv lyd- og lysinstallation, som blev udstillet på Platform 4 under Art & Technologys forårsudstilling 2014. [ART]BEAT bestod af en metalramme, som hang fra loftet. I rammen hang små trækasser samt en stor, rund kugle. Disse indeholdt lys. Installationen var koblet op til et musikanlæg. Når besøgende via anlægget spillede musik, reagerede lysene i installationen til forskellige frekvenser i musikken. [ART]BEAT blev lavet i samarbejde med Grith Sandberg, Ida Jørgensen, Julie Thoft, Na Eun Kim, and Nele Kadastik.
BELLA | Toldboden, Aalborg 1. semester, december 2013
BELLA var en lydskulptur, der blev udstillet ved Art & Technolgys vinterudstilling 2013. BELLA bestod af to metalrammer, hvorfra metalrør hang. Disse rør var skåret i en længde, så bestemte toner lød fra dem, når besøgende slog på dem med xylofonbeaters. På denne måde kunne besøgende skabe deres egen musik. BELLA blev lavet i samarbejde med Louise Stenberg, Magda Hertzberg, and Nikolaj Andersson.